yogaSvi časovi traju 75 minuta. Fizičko vežbanje yoga položaja traje 60 minuta a 15 minuta je posvećeno yoga relaksaciji i mentalnim vežbama koncentracije. Poneti peškir ili prostirku za yogu. Vežba se bez obuće u garderobi koja vas ne sputava da se krećete. Želimo da budemo sigurni da ćete biti bezbedni u toku vežbanja,a za to je potrebno da dodjete na vreme. Ako imate ili ste imali ozbiljnijih problema sa zdravljem važno je da to napomenete kako bi Vam pomogli da se uključite.

Šta je Yo!yoga?

Na času Yo!yoge bavimo se bazom i usavršavanjem pozicija Hatha Yoge. Časovi su idealni za početnike i ljude koji se vraćaju vežbanju posle perioda pauze. Ne postoji starosna granica vežbača.Časovi odgovaraju i ženama i muškarcima. Časovi su idealni za sportiste kojima nedostaju elementi istezanja i balansa u redovnom treningu,dok vežbe koncentracije višestruko pozitivno deluju na rezultate koje sportista postiže u redovnom treningu.

Kako nam pomaže Yo!yoga?

Časovi su idealni za ljude koji žele da održe ili ojačaju fizičku spremnost. Yo!yoga čas je baziran na tradicionalnom konceptu povezivanja daha i pokreta tela, kroz osmišljene serije pokreta koje aktiviraju sve grupacije mišića u telu. U prvom planu je fokus na dah, istezanje i poravnanje tela. Akcenat je na istezanju kičme, otvaranju grudnog koša, olakšanju u vratu i ramenima, zdravlju kukova i balansu tela. Svi mogu da vežbaju Yo!yogu. Vežbe koje se rade su dostupne kako apsolutnim početnicima tako i onima koji rekreativno vežbaju yogu manje od tri godine. Časovi na pozitivan način utiču na telo i um vežbača. Časovi su svesno osmišljeni i imaju korene u tradicionanoj Yoga praksi.

Šta je cilj vežbanja Yo!yoge?

Svaki vaš cilj može biti cilj Yo!yoga prakse, bilo da težite zdravom telu, privlačnom telu ili unutrašnjoj ravnoteži, jačanju volje, poboljšanju mentalnih sposobnosti i opštem balansu organizma. Časove vodi sertifikovani instruktor HATHA yoge Nevena Radojčić.

Trajanje yo yoga treninga: 75 minuta